Jana Duit Dengan:

Aku Sayang Kau, Sahabat

Jumaat, 14 September 2012

Klik SINI untuk menjadi SAHABAT

Kalau tanya Afni tentang sahabat. Sumpah! Afni tak tahu sangat! Kalau kawan dalam facebook memang ramai dan terlalu ramai. Kata orang, kawan seribu itu terlalu sedikit, tapi seorang musuh terlalu ramai.

Bagi Afni kawan itu silih berganti, seiring dengan usia, keadaan dan situasi. Di zaman sekolah rendah kita berkawan dengan si A, bila masuk sekolah menengah berkawan dengan pula dengan si B, masuk universiti berkawan dengan si C dan bila bekerja berkawan dengan si D. Kadang-kadang kita lupa dengan siapa kita berkawan. Kita hanya mengingati kawan bila adanya reunion.

Sahabat?? Bagi Afni, seseorang yang sentiasa dihati walaupun jauh disisi. Sentiasa ada di saat diperlukan. Sentiasa menemani walaupun usia, keadaan dan situasi kehidupan silih berganti.

Inilah sahabat Afni, sentiasa menemani Afni dikala susah dan senang. Walaupun kami jauh berbeza bagai langit dan bumi, dan berselisihan faham silih berganti namun dia tetap dihati. Tapi, tak tahulah samada dia anggap Afni ni sahabat dia ke tidak (hehehe).“You mean more to me than you’ll ever know”.

Tag Rakan Kesayangan Blogger Afni, sebab anda sahabat Blogger Afni:
Blogger MISS QEA
Blogger MIZ RUHA
Blogger MISTER-AIM
Blogger CALIPH
Blogger ABAD

20 comments:

miz ruha berkata... Reply To This Comment

thanks tag..
insyaAllah akan join..soon~~ ^_^

AFNI berkata... Reply To This Comment

^_^... ma pleasure

BeLLa berkata... Reply To This Comment

gudluck selamat bersegmen

Badren Awang berkata... Reply To This Comment

THANKS Q SO MUCH ........
CHaIYok...GdLuck
apa pun teruskan usaha auda....

Arham Md Ali berkata... Reply To This Comment

Hehe, makin lama makin susah nak dapat kawan rapat ni, ye la kawan time sekolah semua ada kawan baru dekat universiti masing-masing.

Macam am, ada 5 orang yang boleh dikatakan sahabat rapat, 3 dari tu kenal sejak zaman sekolah lagi.

trah zain berkata... Reply To This Comment

betul betul betul n__n
gOOd luck afni!!!

Aidiel Iman berkata... Reply To This Comment

oh, sungguh terharu :') Terima kasih.
Susah nak dapat kawan macam nih sekarang :3

AFNI berkata... Reply To This Comment

btw.. thanks semua sahabat2 blog afni..:)

caliph shuriken berkata... Reply To This Comment

arigatou tag.. insyaAllah, if not bz sy join ^^

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

ehem..ehem.. =) aq kenal ini budak hahahaha..

AFNI berkata... Reply To This Comment

wah. de org kenal.. femes btol..

siti naqiah berkata... Reply To This Comment

wahh tag kite, hepinye..tengs dear =)

Nur Atirah berkata... Reply To This Comment

salam , awak . list peserta dah siap . jom baca kisah mereka plakk :)

http://itsmetira.blogspot.com/2012/09/aku-sayang-kau-sahabat-apa-respond.html

cweet pinky berkata... Reply To This Comment

hehehe , entry nih bes , betul tuh , kawan tuh bertukar mengikut situasi jugak tapi ade jugak yang kekal sampai sekarang ... hai , CP singgah sini bw :D

cweet pinky berkata... Reply To This Comment

owh , lupe nak gtw ,singgah dari blog tirah :D

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

of cz la kenal...kawan tempat study...

aina farahin berkata... Reply To This Comment

Best lah entri ni !
cantik blog ni !

Novelgurl berkata... Reply To This Comment

salam singgh dri sgmen y sme =)

wanie berkata... Reply To This Comment

Sahabat yang baik insyaAllah boleh membawa kite ke syurga :)

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html

AFNI berkata... Reply To This Comment

thanks semua coz singgah ye..

Catat Ulasan

Komen apa sahaja, suka hati korang la :P

Blog Yang Mantop