Jana Duit Dengan:

Bekerja Dari Rumah? Betul ke Bohong? [Part 2]

Selasa, 25 Jun 2013


Afni terima banyak komen tentang 'Bekerja Dari Rumah? Betul ke Bohong?', bagi mereka yang betul-betul nak tambah income dan memang boleh fokus untuk buat kerja dari rumah ni, Afni cadangkan korang join Jobdirumah [Klik Sini]. Mana la tahu kan, boleh cari duit poket untuk raya ni. Gerenti tak menyesal pun kalau join.

Jobdirumah [Klik Sini] memang menyediakan program latihan dan panduan bekerja di rumah dari A sampai Z. Sesiapa yang join program ni, In sya Allah kalau betul-betul fokus untuk bekerja dari rumah memang boleh buat duit tambah-tambah lagi bayaran dalam USD. Kalau tak percaya dengan Afni, boleh jenguk blog Ohcikgu.com. Afni tak bohong tau. :)

Kat sini Afni update sikit agency yang bagi free sign up untuk turning your minutes into money at home yang boleh dipercayai. KLIK pada perkataan MERAH kat bawah dan hanya perlu sign up/register.

1. Elane - Data Entry, Blog Article, Editing (Untuk 2-4 minggu/bulan kerja)
2. oDesk - Data Entry, Blog Article, Editing (Untuk 2-4 minggu/bulan kerja)
3. Clickworker Poll pictures, Like FB, Share g+, Komen Youtube, Komen Blog (kerja tak sampai 2-3 minit)
4. GlobalTestMarket - Survey
5. Toluna - Survey


57 comments:

merah melati berkata... Reply To This Comment

thanks Cik afni coz update sal ni.. :)

AFNI berkata... Reply To This Comment

@merah melati ok.. :)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

thanks ya tuan blog.. kite nak y free sign up ajerk.. klu de agency len.. update ye..

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

msih tggu cara nak buat paypal

AFNI berkata... Reply To This Comment

gtau email.. nt afni emailkan cra wat paypal

dear xila berkata... Reply To This Comment

fuyooo like seriously?

Kenari Putih berkata... Reply To This Comment

kerja dari rumah memang banyak kalo kita search google.. macam2.. betul ke dak tu.. biasa banyak yang tak betul.. tapi keja apa pon semua kena commitment la baru ada hasil.. kalo dok diam dapat duit tu lagi pembohong.. ;D

fadzili fatah berkata... Reply To This Comment

aslkm kak afni.. mcm mana nak bt acc paypall?? nie email sy, fatah_fareen@yahoo.com or fataheffa@gmail.com.. sy berminat nak bt job from rumah nie.. akak tlg email sy ea.. :-)

hafizi nordin berkata... Reply To This Comment

cara pembayaran mnggunakan paypal 2 mcm mana erk??
email please hafizinordin93@gmail.com....

dayana berkata... Reply To This Comment

afni tolong ajar cane nak buat acc paypal...

mirmozibangcute@yahoo.com..

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

sy pun nk try..leh ajar x mcmmane nk register akaun paypal?email me plz aliffharris12@yahoo.com

MyCherita berkata... Reply To This Comment

Sekadar membantu..mudah-mudahan dapat menolong bagi yang baru hendak membuka akuan Paypal

http://thescreammer.blogspot.com/2013/10/cara-buka-akuan-paypal-paypal-account.html

Rayner Kukundu berkata... Reply To This Comment

info berguna.. nak tmbah pendapatan bulanan? sila daftar di;

www.bisnesprepaid.com/ray83

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Jom buat di internet tanpa sebarang pelaburan walau satu sen sekalipun.Hanya di www.wanginternet.net

Pembayaran terus ke akaun Paypal

aida berkata... Reply To This Comment

salam afni, nk tya cr wat act paypal

Mama Adra berkata... Reply To This Comment

salam,
perkongsian yang menarik...bekerja dari rumah mmg jd idaman setiap wanita (wpun tak semua wanita minat) tapi bagi yg dah berkeluarga, pasti keluarga menjadi keutamaan.

thnx for sharing dear ;-)

MamaAdra
http://supplemensemulajadi.blogspot.com

eniz berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
eniz berkata... Reply To This Comment

hi afni..blog yang berinformasi dan menarik..saya nak tanya mengenai keje online yg Afni senaraikan.
saya sudah melihat secara kasar,tetapi semua nye perlu bid ye?dalam profile pule berapa harga yg sepatut nye diletakkn?mcm mana kalau kite tidak dapat menyiapkan seperti arahan yg diberikan?
maaf byk bertanya..tetapi kalau Afni lapang balas la di email saya misseniz@gmail.com

terima kasih

Noralia berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Noralia berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Noralia berkata... Reply To This Comment

ni.. http://pay4shares.com/?share=34018 penipu sila amik tahu..dgn fixmonthlypaid.com

Amal Sweeto berkata... Reply To This Comment

Jum register...
Ambik ms kjap utk klik dan register ! Xrugi apa2 pun!
Income rm900 sehari tanpa MODAL. Pelik tapi benar, saya nak kongsi 1 program yang bole buat income sampingan, FREE REGISTRATION, TIADA BAYARAN & TIADA TIPU MUSLIHAT. [kalau anda rasa program ini menipu, anda tidak rugi apa pun kerana anda tidak keluar wang sesen pun] program ini tak payah cari orang, tak payah beli atau jual barang, syaratnya hanyalah anda perlu ada laman sosial seperti FB, TWITTER, WHATSAPP, WECHAT, Atau yang lain2 untuk sebarkan, anda perlu buka laman yang saya lampirkan dan daftar sebagai ahli. mudahkan?? Selepas register, anda akan dapat link anda sendiri. Setiap orang yang buka link anda pula dan daftar, anda akan menerima USD10 X 3.4 = RM34. duit anda boleh pilih sama ada masuk Acc atau pos ke rumah. JOM REGISTER. Kalau nak sebarkan sbanyak mungkin sahaja utk dapat duit! Klik http://fixmonthlypaid.com/?id=40464

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Salam kak .. Nak tanya pasal minifreelance . saya dah sign sbg worker dan dah siap buat satu task . tapi bila saya search task yg lain tak boleh . dia suruh buat satu task dlu . kenapa eh ? Mohon pencerahan :)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Salam kak . lupa nk tanya . boleh tolong ajarkan saya mcm mna nk buat paypal . ni email saya . fizreena96@gmail.com .. Terima kasih yaa :)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

salam Afni
jalan2 terjumpe blog Afni. menarik!
mohon pencerahan mengenai Data Entry.
mcm mane kerjanya?
saya serius.
ni email saya nr_faid@yahoo.com
syukran!

Ismail Ahmad berkata... Reply To This Comment

menarik tulisan afni berkenaan Kerja kosong. Harap penerangan serba ringkas ni dpt bantu pembaca memahami utk jana pendapatan dari rumah..saudari afni mgkin dh byk pengalaman dlm bidang it rasanya..bolehlah perbanyakkan lagi artikel supaya blh bantu mereka yg kurang arif dlm bidang buat duit internet.. :)

Anisa Eysha berkata... Reply To This Comment

assalam , sis afni minta tlg ajrkan cra wat acc paypal , email sy di anisah.clever@gmail.com

En Pengarah berkata... Reply To This Comment

Kalau betul berminat kerja dari rumah. Klik sini. Lengkap semua info >>>> ahrockcafe.blogspot.com/2015/01/kerja-online-ruang-untuk-tambah.html

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

hai. ni emel saya u7_95gorgeous@yahoo.com... respon k.. tengkiu

siti hajar rosli berkata... Reply To This Comment

As salam Afni, saya nak tny, sy ad bwt keje di clickworkers, bayaran melalui paypal.. tp die nak tax number la, mne nak dpt ye? blh e-mail sy? kat werebackguys@yahoo.com

SHIRA RORO berkata... Reply To This Comment

assalamualaikum,afni boleh bagi cara buat akaun paypal?
ini emel saya: shiraroro77@gmail.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

assalamualaikum, afni boleh tlg aja cara nak buat acc paypal?

nie email : nuramirasyamim@yahho.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Hi Afni,

tolong email cara buat acc paypal
iera_smile8810@yahoo.com

Amira Shafawi berkata... Reply To This Comment

Hi, nak tanya pasal Matrage Venture Career. Boleh percaya ke ? Please do reply. Tyvm.

Snow_Queen berkata... Reply To This Comment

Hi sis,

tolong email cara buat acc paypal. thanks :)

lavender90_dbsk@yahoo.com

My account berkata... Reply To This Comment

hai..
boleh tak email cara nak buat acnt paypal and mcm mne nk transfer duit ke bank?

thank you

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

boleh tak email cara nak buat acnt paypal and mcm mne nk transfer duit ke bank?

thank you

email: akoo_kamoo94@yahoo.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

salam
Boleh terangkan mcm mana nak buka akaun paypal .
Thanks
reenakhalid89@gmail.com

shafawati salleh berkata... Reply To This Comment

cik afni. mohon emelkan cara buat paypal :) tenks

Azilah Azman berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum..blh tunjuk ajar cara nak mulakan job di rumah..ni email sy sn.azilahazman94@gmail.com..terima kasih

GreenyLadyBug berkata... Reply To This Comment

Salam cik afni. boleh emelkan cara buat paypal? jazz_mien@yahoo.com

Mr.Anthony Dave. berkata... Reply To This Comment

* Adakah anda memerlukan pinjaman segera?
* Bayaran balik bulanan bermula dalam tempoh 8 bulan selepas anda telah mengumpul pinjaman dalam akaun bank anda.
* Kadar faedah yang rendah 2%
* Pembayaran balik jangka panjang (1-30 tahun) tempoh.
* Terma pinjaman yang fleksibel dan bayaran bulanan.
* Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas mengemukakan permohonan pinjaman Anda boleh mengharapkan jawapan yang awal kurang daripada 24 jam, dan ***.
*** Pembiayaan dalam 72-96 jam selepas menerima maklumat yang kami perlukan. daripada anda Hubungi kami sekarang
E-mel: trustloan87@gmail.com

 
BEST REGARD,
Mr.Anthony Dave.
Trust Loan Company
Email trustloan87@gmail.com

Nαηαd シ berkata... Reply To This Comment

baru lepasan spm . search cari kerje sambilan . nmpk post akak , tp since 2014 . dah expired ke keje yg kat ats2 tu kak ? keje yg ats2 tu kne buat ap ?
nadhirah98nad@gmail.com

caramel berkata... Reply To This Comment

hai, berminat nk tau pasal kerja dari rumah, saya ade klik link di 'bekerja dari rumah?betul ke bohong,(part2)' tapi xkeluar apa2?

Ingin mencuba senarai kerja dari rumah yg afni rekemen, boleh emelkan ke address whitecaramelmachiato@gmail.com

Syaza Nabilah berkata... Reply To This Comment

hi..boleh bgtau mengenai matrage venture career centre tue betul ke tak ye? emel pd syazanab@gmail.com

Syaza Nabilah berkata... Reply To This Comment

hi..boleh bgtau mengenai matrage venture career centre tue betul ke tak ye? emel pd syazanab@gmail.com

Fatimah Zubaidah Razale berkata... Reply To This Comment

Salam Afni...menarik blog awk..thanks 4 ur info....
saya zu salam perkenalan...kalau afni tak keberatan boleh kongsi x ilmu psal kije key in data ni... ermm nak tnye matrage venture tu btol ke x ye.... thanks dear....

Fatimah Zubaidah Razale berkata... Reply To This Comment

owhh lupa nak bg email...boleh kgsikn di email saya... zueranz@gmail.com

rahman basri berkata... Reply To This Comment

Admin Tumpang Share...

Main Simple Games Dan Dapatkan Duit Sebenar Dalam Matawang Euro

Klik Sini http://mgintro.blogspot.my/2015/03/apa-itu-marketglory-dan-cara-main.html

Unknown berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hantu berkata... Reply To This Comment

nak tanya ada siapa pernah buat kerja dengan matrage venture career? dah hantar resume tapi dapat jawapan macam sama je bila hantar email untuk pertanyaan. apa diaorg buat dengan resume aku ye? matilah ada nama, ic no., alamat & tel no. siapa boleh tolong jawap? risau aku.....

Blogger berkata... Reply To This Comment

ClixSense is the biggest get-paid-to website.

Blogger berkata... Reply To This Comment

Get daily suggestions and instructions for making THOUSANDS OF DOLLARS per day FROM HOME totally FREE.
CLICK HERE TO DISCOVER

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum afni.

Saya nk tau cara register paypal.
Mohon penjelasan.

aini_awang13@yahoo.com

Terima kasih.

Blogger berkata... Reply To This Comment

The top facts about Clixsense's GPT Click Feature:
1. Up to $0.02/click.
2. 5 secs lowest timer.
3. Restart every 24 hours.

Blogger berkata... Reply To This Comment

Are you looking for free Facebook Followers and Likes?
Did you know that you can get these ON AUTOPILOT & ABSOLUTELY FOR FREE by registering on Like 4 Like?

Blogger berkata... Reply To This Comment

QUANTUM BINARY SIGNALS

Get professional trading signals delivered to your mobile phone daily.

Start following our signals right now and gain up to 270% a day.

Catat Ulasan

Komen apa sahaja, suka hati korang la :P

Blog Yang Mantop