Jana Duit Dengan:

Bekerja Dari Rumah? Betul ke Bohong?

Rabu, 16 Januari 2013

Afni tengok berlambak-lambak iklan ‘Job at Home’  kat website. Once, bila dah kelip-kelip banner diorang tu, Afni pun gatal tangan la nak klik. So, bila dah klik dan kodek sana-sini, verify email semua tu. Sekali nak daftar kena bayar kot. Afni tak berapa ada duit, so X ajelah website itu.

Jadi Afni guna sedikit sebanyak pengalaman sebagai Market Research dulu, buat research tentang bekerja dari rumah tanpa perlu bayar apa-apa untuk dapatkan kerja. Dan Afni jumpa banyak website dari luar negara yang menawarkan kerja dari rumah terus dari agency kerja tanpa perlu bayar apa-apa!!

Kerjanya pulak, alahai senang aje pun, data entry, blog commentar, Like FB, vote pictures, survey, shares Google+ dan banyak lagi. Bayaran pula ada yang dalam USD tu.

Dah banyak Afni sign up, dan ada yang dah dapat payment pun. Yahoo!! Walaupun tak banyak, ia permulaan yang bagus.

Jadi sesiapa yang berminat nak berkerja dari rumah, apa yang diperlukan of course la English kena power, kalau tak power boleh la Google translate, fast typing, internet connection (ini wajib ada la kan) dan akaun paypal.

Nak tahu agency apa yang bagi free sign up untuk turning your minutes into money at home? Kat bawah ni Afni senaraikan 3 agency yang boleh dipercayai (confim dapat payment) untuk melakukan kerja yang tak sampai 2-10 minit sahaja. KLIK pada perkataan merah kat bawah dan hanya perlu sign up.

1. MINUTE WORKER – Poll pictures, Like FB, Share g+, Komen Youtube, Komen Blog
2. MINIFREELANCE- Poll pictures, Like FB, Share g+, Komen Youtube, Visit Website (kalau register yang ni, ada email Afni as Referre, jangan delete ya :)
3. SURVEYHEAD – Survey
4. FREELANCER – Data Entry, Blog Article, Editing (Untuk 2-4 minggu/bulan kerja)

P/S: Kalau ada yang berminat untuk kerja dari rumah yang long term (2-4 minggu/bulan) yang lain, sila beritahu Afni. InsyaAllah nanti Afni senaraikan agency yang boleh dipercayai sebab Afni pun sign up diorang untuk buat freelance ni.

Update: Rujuk Bekerja Dari Rumah? Betul ke Bohong? Part 2 [Klik Sini]

205 comments:

«Lebih lama   ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 205   Terbaru›   Baru»
Hamas berkata... Reply To This Comment

trimas tuan blog!! amat brguna sekali. klu org lain kne byr nk dpt e-book takpun nk dpt info ni. awk bg free aje. bankrup la company e-book utk job di rumah klu camni. ha3..

AFNI berkata... Reply To This Comment

mana ada bankrup.. ilmu tu umpama lilin. sebatang lilin boleh nyalakan beribu lilin y lain tanpa padamkan apinya. relex la. rezeki dari Allah.

DoNanza berkata... Reply To This Comment

btul ke confirm dpt payment? klu dah sign up pe nak buat?

Nurul Faiz berkata... Reply To This Comment

bagus juga ya.
tapi macam leceh je sebab nak kena ada paypal. huhu.

AFNI berkata... Reply To This Comment

@DoNanza insya Allah dpt payment klu completed tasks y di bagi. klu kat freelancer kne bid dlu. klu xphm tny afni. hehehe

AFNI berkata... Reply To This Comment

@Nurul Faiz register paypal tu free aje kak. klu xtau cara tny afni.. akak tau x? hehe

Miss A berkata... Reply To This Comment

Nice blog dear, keep it up! ehhh? hehe :P

AFNI berkata... Reply To This Comment

@Miss A thanks ya!

CO:) berkata... Reply To This Comment

sudah lama cari benda ni. memang bila nak daftar kena bayar. terima kasih la ya tuan punya blog. already sign up. nanti senaraikan untuk kerja long term ya! semoga dirahmati Allah.

AFNI berkata... Reply To This Comment

@CO:) thanks ya. klu de prmintaan afni senaraikan, klu x, afni simpan utk diri niri. hehehe

miz ruha berkata... Reply To This Comment

menarik... boleh buat side income walaupun tak banyak...

boni kacak berkata... Reply To This Comment

like fb pun boleh dapat duit??? wah.. menarik ni..

Leeza dayasari [santai leeza] berkata... Reply To This Comment

wow... serius berguna info ni.

AFNI berkata... Reply To This Comment

@Leeza dayasari [santai leeza] yeke berguna? thanks ya

zila manaf berkata... Reply To This Comment

siyesly??? kayo lah sape yg nganggur tuh huhu

AFNI berkata... Reply To This Comment

@zila manaf mayb la kot

Faizal Avro-Avava berkata... Reply To This Comment

nk terai la nanti hehe...buleh la buat duit makan :D

Jna marcello berkata... Reply To This Comment

Nice sharing..klau nak try yg data entry tu mcmne kak??

AFNI berkata... Reply To This Comment

@Jna marcello daftar freelancer and bid utk project.

Ros berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum,

Perkongsian yang sangat baik nih he.he...terima kasih ya Afni...

Shiqin Sunshine berkata... Reply To This Comment

klu tak bz leyhh buat ni hihi >.<

btw, salam maulidur rasul =) afni comell la blog afni

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

@AFNI

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Afni...tolong emailkn mcm mn mn nk buat paypal free??thanks...wawagurl_cute@yahoo.com.my

AFNI berkata... Reply To This Comment

@Tanpa Nama ok.. nanti kami emel

hm berkata... Reply To This Comment

terima kasih tuan empunya blog.. ;-)

Hloveh Butik berkata... Reply To This Comment

salam afni...saya berminat la nk buat job dirumah.. lgpon saya ade sijil typing...hihi...boleh tunjuk ajar x?emailkan saya cara nk buat paypal...hlovehbutik@gmail.com...tq :)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

dik afni, leh emailkan cmna wt paypal free tu?
baik hatila dik ni... thanks sgt..
nuramalinafauzi@ymail.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

salam kak...saya memang mencari peluang untuk menjana pendapatan lebih...boleh tlg assist saya

AFNI berkata... Reply To This Comment

dah send semua email sal bukak paypal.. klu xdpt o xphm bgtau ye.. :)

Nana Bbanilla berkata... Reply To This Comment

Salam. Saya nak try job dirumah nie. Boleh tolong emailkan cara nak buat paypal tue tak? Terima kasih :D ninahaslina92@yahoo.com

natasya amanina berkata... Reply To This Comment

boleh tolong kasi cara nak verify paypal guna bank islam tak ? dah follow macam2 cara still tak boleh . pls , email natasya40@yahoo.com . thanks :)

Noraini Mohamed berkata... Reply To This Comment

Thks for sharing this afni...sya pn nk cuba jana pndapatan dri rumah..

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Salam..AFNI..tlg email kan di hazaismatfarid@ymail.com..teramat berminat..

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

@Tanpa Nama
emel myszmasy@yahoo.com tuk cara buat paypal..

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

@Tanpa Nama
emel myszmasy@yahoo.com tuk cara buat paypal..

nisa. ayu berkata... Reply To This Comment

MS. Afni kalau boleh senaraikan long term job untuk part time di rumah sebab banyak kali cuba buat yang berbayar asyik kena kelentong aje..kalau boleh email nisa at nisa819@gmail.com.tq ms bloger.harap boleh timba pengalaman lagi dr ms afni.

saiful azly berkata... Reply To This Comment

nak buat paypal tu.. firts time paypal caj berapa & bila dah sig up paypal kena ada duit ke untuk paypal tolak caj paypal tu..

saiful azly berkata... Reply To This Comment

lagi satu.. kena betul2 fasih BI ker... klau guna google tranlate.. selalunya tak tepat sangat maknanya tu. nanti mesti diaorang suspect sy guna gogle tranlate.

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

email cara bt PayPal...thanks a lot afni..beautyrevolution88@gmail.com

Kamarul Hassan berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum Tuan punya blog.Mohon pertolongan asist cara buat paypal kat kamarulazmirhassan@gmail.com T.Q

nadhirah jasni berkata... Reply To This Comment

salam afini. ada lagi tak list agency lain? sbb sy cuti sem 3 bulan. ni email sy orched45@gmail.com jzkk^_^

nadhirah jasni berkata... Reply To This Comment

salam afini. ada lagi tak list agency lain? sbb sy cuti sem 3 bulan. ni email sy orched45@gmail.com jzkk^_^

N.O.R.F.A.I.E.Z.A.H.A.Z.M.I berkata... Reply To This Comment

boley email sy untuk kerja2 agency yg lain?.. tq

dyeejah90@yahoo.com

Seputeh Hati berkata... Reply To This Comment

afni..link freelancer tu camne ae..byk sgt la pilihan..then semuanya luar negara punye..rasa takot pula..skrg tgah cuti sem, so memang nak cari duit sikit..dekat dalam tu takde yg dari malaysia ke afni? n apa nick afni kat dalam tu? saja nak tngok profil afni, klu xkeberatan afni balas ye..selalu jugak stalk blog afni ni..hehe

AFNI berkata... Reply To This Comment

thanks kpd y rajin komen.. nanti afni update lg. kpd y bg email.. afni akan email

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Salam...cik afni...sy Ingin memulakan kerja2online tp xtahu nk mula mcm mna,since sy punya penyakit kulit semakin serious...sy rasa sy perlu but sesuatu utk CR rzki...harap cik afni sudi Bantu sy... Ini email sy.. niaannzain@ymail.com sy hrp cik sudi membantu Dan membimbing sy.. trima kasih,salam

AFNI berkata... Reply To This Comment

@Tanpa Nama sign up dulu utk freelancer.. klu de rzki mst dpt bid project..

rusydi harun berkata... Reply To This Comment

leh terang detail x care nak jd freelancer ni :)
rusydi.udy@gmail.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

salam cik afni..
boleh x email kt saya cara nk buat paypal tu..thanz
afiz.afiz@gmail.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Salam sis..berminat. boleh bg detail mcm mn nk join. monaelyya@yahoo.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Afni...tolong emailkn mcm mn mn nk buat paypal free??thanks...zal_2385@yahoo.com.my

norezshah berkata... Reply To This Comment

Bagus gak ni... tp kn mcm mane nk buat akaun paypal? Cube terangkan... lg satu payment tu nnt die mcm mane...?

norezshah berkata... Reply To This Comment

Bagus gak ni... tp kn mcm mane nk buat akaun paypal? Cube terangkan... lg satu payment tu nnt die mcm mane...?

nurul atira berkata... Reply To This Comment

salam afni...boley bantu saye?? sye x taw mcm mne nk b'mule,,, da ade akaun paypal...cme x taw nk mule dari mne,,,da sign up jugak.. nie email sye.. nurulatirakamaruddin93@gmail.com or nurulatira_kamaruddin@yahoo.com

mira berkata... Reply To This Comment

salam afni...saya berminat sangat n da lama cari kerja part time camni.for side income..hihi....kalo x keberatan bole x afni pm saya di mirmozibangcute@yahoo.com...TQSM

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

TQ KAK..Sangat2 membantu!! Semoga rezeki akak mencurah2. amin :)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Assalaamualaikum kak.

Saya sgt berminat utk kerja online. Sangat mengharapkan bantuan untuk mendapatkan pendapatan. Email mohdfaizyahya@gmail.com . .

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Salam. saye pun berminat nak buat part time kerja dari rumah. hope akak boleh tunjuk ajar macam mane. cadburycokelatlibra@gmail.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Salam cmner nk bukak akaun paypal kak..email saya mylia_sweet@yahoo.com. Terima kasih kerana menbantu. Moga dirahmati Allah senantiasa

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

afni tlg emel kt sy cara buat free paypal dan method yg betul kalau sy berminat utk data entry

farkhan khamis berkata... Reply To This Comment

Salam, sy berminat nak tau agency utk kerja 2-4 bulan.... emailkan kat saya yer... farkhan.khamis@yahoo.com

et_ct berkata... Reply To This Comment

Salam Afni,

tlg email kan cara nk bwt pay pal
ctcr777@gmail.com

Mak Minah berkata... Reply To This Comment

Jana income rm900 sehari tanpa modal. Asslm..tuan/puan drpd berfacebook tak dpt hasil, baik berfacebook yang dpt hasil. Saya nak berkongsi 1 program dari US yang boleh buat income sampingan. Free register tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa program ni menipu.. anda tak rugi apa2 pun.. anda tak keluar modal pun kan?) tak perlu cari org , tak perlu beli or jual barang. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tahu guna komputer sikit2. Anda hanya perlu open link dibawah dan register sebagai member. Lepas register anda terus dapat 25 usd x 3.4 = rm85.00. Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lagi anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni dan paste dkt facebook, Twitter dan sebagainya. Setiap org yang buka link anda, anda akan terima ganjaran sebanyak 10 usd x 3.4= rm 34.00 Mudah kan? Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke akaun bank atau cek akan di pos ke alamat rumah anda. register percuma sila Clik link ni http://www.theweeklypay.com/index.php?share=238344

suraini aini berkata... Reply To This Comment

salam...saya juga berminat untuk mencuba jana pendapatan dirumah ini my email account harap afni please email me for more detail...thanks...suraini.msah@gmail.com

suraini aini berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
shasha yacob berkata... Reply To This Comment

waa great. dah mula sign up minifreelamce. xtau mcm mana nak guna pula. cuba afni buat review sikit bole ?

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

salam tuan blog..boleh tlg emel care buat paypal dkt ajibstylo@yahoo.com

Nurul Syafiena berkata... Reply To This Comment

Salam, hai kak afni. nk mintak tlg ajar psl kerja dirumah ni boleh? ni email sy, nurulsyafiena@gmail.com. sgt memerlukan. dan mcm mana nk buat pay pal tu?

ms.anne mauranne berkata... Reply To This Comment

Miss,tlg email cara nk bt pay pal..
nrsannefaq@gmail.com

Dalilah Tarmuji berkata... Reply To This Comment

Afni,tlg email cara nk bt pay pal....sy berminat nak try
saufisulhi@gmail.com

as asnah berkata... Reply To This Comment

Dik Afni tlg emailkan cara nk buat pay pal&camna nak guna...Almaklumlah saya orang kampungtak tau ape2...tolong minta tunjuk ajar sifu..... ni email akak(as.asnah2013@gmail.com)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

@AFNI

salam mcm mana cara nak buat paypal










Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

salam kak mcm mana cara nak buat paypal....ni email saya..syahirah_awang@yahoo.com

prestasi intra berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Salam boleh ajar nak buat paypal?
ni email sya....snazuha@yahoo.com

Norkamilah Shahari berkata... Reply To This Comment

salam akak.. boleh tak tolong email kat sy link agency tuk kerja long term tuh.. tgh cuti sem skrg. huhu.. norkamilahshahari93@gmail.com TQ :)

Noralia berkata... Reply To This Comment

Sgt mudah! Saya dah buat..hanya Daftar sebagai ahli, boleh segera menjana pendapatan dalam masa 24 jam! http://fixmonthlypaid.com/?id=8659 WAJIB CUBA!

achaa berkata... Reply To This Comment

Assalam boleh ajar sy mcm mna buat paypal & join freelancer ni ?sy berminat sgt .huhu.ni email sy achaa19@gmail.com . TQ ^^

Izah Azemi berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum..boleh ajar saya mcm mana nk wt paypal dan join job di rumah ni?TQ! :)

Izah Azemi berkata... Reply To This Comment

Terlupa pula...ni email saya izah.purple@yahoo.com

azeayanti roslan berkata... Reply To This Comment

mintak tunjuk ajar..n pls email me at azeayanti@gmail.com

ainy77 berkata... Reply To This Comment

tunjuk ajar akak sama yer.. dah lama makan gaji. dah letih dah..
email akak ainy77@yahoo.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

afni..leh ajar cara nk bt paypal x..email syarusli89@gmail.com

Tity Attire berkata... Reply To This Comment

Afni, akak dah daftar kat minifreelance tapi akak masih x faham ape keje yg die suruh buat? Tolong

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

salam afni...bole x ajar cara daftar paypal?

Ismail Ahmad berkata... Reply To This Comment

banyak aje peluang kerja dari rumah ni.. cuma kena pandai pilih..rajin sikit dapat lah komisyen nanti..

Muhammad Usaid berkata... Reply To This Comment

hye Afni,

Saya sangat berminat dengan apa yg Afni tuliskan diatas.. cuma saya takde akaun PayPal.. Boleh Afni tolong ajarkan macamana nak buat?

Muhammad - 013-2227864 - usaidmnr@gmail.com

Eqa berkata... Reply To This Comment

Asslmkm afni..
Bole ajr mcm mne nak buat acc paypal..
atiqahis@yahoo.com
Terima kasih..

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Salam , saya minta jasa anda tolong saya kaedah membuka akauan paypal
Nashrouls@gmail.com
Trima kasih

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

hye kak..nama saya yamuna..saya berminat pasal kerja dari rumah long term ni...minta tolong kongsikan...tq kak afni.. Amayven8588@gmail.com..

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Cik afni bole ajarkan saya.. sya brminat ni email sya.. nursyazwani92joe@gmail.com

En Pengarah berkata... Reply To This Comment

Tumpang iklan info kerja dari rumah. Kalu betul berminat baca sini >> ahrockcafe.blogspot.com/2015/01/kerja-online-ruang-untuk-tambah.html

nur amna sofea berkata... Reply To This Comment

mintak tunjuk ajar..n pls email me at amnasofea13@gmail.com

apisewong berkata... Reply To This Comment

serius best but how sis?

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Boleh ajar lebih details x sis.my email zira1789@gmail.com.TIA

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

hi Afni, leh tolong email cara wat akaun Paypal..
apa keje yg boleh Afni senaraikan...company yg boleh dipercayai..
email saya ernestine_sharmeela@yahoo.com

Sharmeela

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

assalamualaikum afni,

nak tanya, matrage venture career ni betul ke tak? kalau boleh, boleh tak senaraikan dan ajarkan saya. email saya, ieyan88@yahoo.com

Tq.

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Saya nak try job dirumah nie. Boleh tolong emailkan cara nak buat paypal tue tak? Terima kasih. feliciajoseph18@yahoo.com

Siti Zulaikha berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum afni,

nak tanya, matrage venture career ni betul ke tak? kalau boleh, boleh tak tolong chekkan. email saya, syalaikha@yahoo.com

Tq.

Siti Zulaikha berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum afni,

nak tanya, matrage venture career ni betul ke tak? kalau boleh, boleh tak tolong chekkan. email saya, syalaikha@yahoo.com

Tq.

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

hai afni...bole bantu sy juga?
emelkan cara utk buka paypal and matrgae tu bole dipercayai x?utk buat side income as kerani data..tq!
stefaisle2@yahoo.com
mohdzepri_b@yahoo.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum afni,

nak tanya, matrage venture career ni betul ke tak? kalau boleh, boleh tak tolong chekkan. email saya, hajarzakaria@gmail.com

Tq.

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Saya dah try buat kerja dgn matrage venture career tu. macam afni bgtau mmg boleh dapat duit link yang di kasi. cume boleh x afni share kan cara nak wat paypal tu? email : naurah012@gmail.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum..saya pon nak tau cara buat paypal tu boleh?
hazimahmadzaki@yahoo.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

afni camner nak buat paypal ya

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Assalam afni,boleh x email pd sy senarai kerja dari rumah tu & cara nak buat paypal..ni email sy norhafizahmohdjaafar@gmail.com tqvm ya ;)

cchun berkata... Reply To This Comment

salam afni..tlg share ngan sy cara nak buat paypal boleh?
ni email sy.. cchun_315@yahoo.com

Thanks

adhiyah mohdtahir berkata... Reply To This Comment

Free register. Tiada apa2 bayaran dikenakan. Tak perlu cari org dan tak perlu jual barang. Anda perlu open link di bawah dan register. Anda terus dapat usd 25. Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri dan copy ayat2 saya ni paste kat fb, twitter, whattsapp dan sebagainya. Anda boleh pilih duit masuk accaount atau cek... click- http://myinvitepay.com/?ref=299651

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

@adhiyah mohdtahir sis..pnah dpat byaran ka yg click-http://myinvitepay.com/?ref=302196

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

@Tanpa Nama
As'salam..afni,boleh x tolong check matrage venture career kerja sbg kerani key_in data.btl ko bh0ng
Eya_mieya90@yahoo.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

so, betul ke tak metrage venture career tuh ?

saunia nazrin berkata... Reply To This Comment

assalammualaikum sis, bole tak email kat saya cara nak buat paypal? email saya: saunianazrin@gmail.com

niko Ieda berkata... Reply To This Comment

salam sis, sy perlu kerja dari umah secara long term. Boleh tolong email kan detail . niknorwahida@gmail.com

NURUL ADAM N AFIF berkata... Reply To This Comment

assalammualaikum sis, bole tak email kat saya cara nak buat paypal? email saya: nurulzadamafif@gmail.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum wbt. Cik Afni bole x email ttg kerja dari rumah & cara nak buat paypal kat Jue. Email Jue : eida_ju79@yahoo.com
Terima kasih

dIYAna berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum afni,

nak tanyala, matrage venture career ni betul ke tak? dan boleh x email cara buat paypal. email saya:
diyanaazizian@gmail.com


Tq.

tain Norziha berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum afni,..
nak tanyala, matrage venture career ni betul ke tak? dan boleh x email cara buat paypal. email saya: tainnorziha@gmail.com

tamrin berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum afni,..
nak tanyala, matrage venture career ni betul ke tak? dan boleh x email cara buat paypal. email saya: tamrin23@gmail.com

tamrin berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum afni,..
nak tanyala, matrage venture career ni betul ke tak? dan boleh x email cara buat paypal. email saya: tamrin23@gmail.com

Siti Aisah Zahurin berkata... Reply To This Comment

nak tanyala, matrage venture career ni betul ke tak? dan boleh x email cara buat paypal. and kalau ada lg free job send pd saya sekali tq very much ^^ email saya: busur70@yahoo.com

hanis berkata... Reply To This Comment

kak afni , saya ada beberapa soalan nak tanya. boleh akak emel saya , hanishazirah517@gmail.com .

yqvm kak! sy harap sangat2 akak emel saya. :)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Bagi yg bertanya tntg matrage venture career, bagi saya Company tu spam. Org yg buat hanya nak kan duit semata. Sebab:
1. Xde SSM Company reg. no sdgkan katanya da 4 thun kat msia
2. Byrn kne bank in kat personal akaun, bukan Company akaun.
3. Email pun pakai gmail je. Company sll nye ade email sndri. Cth: hrdept@mtrgeventure.com bkn nye mtrage.vnture@gmail.com. Email mcm ni sape2 boleh buat.
4. Dye ckp boleh buat pemulangan dlm masa 3 ari klu kita tak puas hati, tp dye tak tggl kan tel no. untuk dihubungi
5. Klu nak sertai, kne byr dulu taw baru daftar. Bukan dftar dulu baru buat byrn. What if klu kita da buat byrn, tp no rply lepas tu?

Itu sahaja pndgn saya tntg Company ni

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

boleh x afni email kat sy cara buat paypal. and kalau ada lg free job send pd saya sekali tq very much.. email saya: kapalperang@gmail.com

miseryguys berkata... Reply To This Comment

hi sis boleh emailkan cara nak buat akaun paypal
dori25_87@hotmail.co.uk
thanks sis

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

akak boleh bg email akak? saya nak belajar secara lanjut. terima kasih :)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Hi kak,

sy nak kerja part time dari rumah.

boleh bantu tak?

thanks.

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum afni, blh emailkan saya cara nak wat akaun paypal kat email ciktehcome13@gmail.com

saya nak belajar cara bekerja part time dari rumah, nak mintak tlg afni ye... kirenya afni jadi cikgu sy le hehe

syukran ya afni...

syara nurasyikeen berkata... Reply To This Comment

salam afni, nak kerja yg dari rumah tu ,, ada x yg boleh di percayai,, tolong email kat nurul@eis2u.com ,, tq afni.. nice entry btw.

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

boleh email kan cara buat akaun paypal tak??
wendygrace33@yahoo.com
thanks :)

nadisa msaidin berkata... Reply To This Comment

@AFNI

Assalamualaikum afni. Bru td sy dpt msg part time acc from myoa.penah dgr x? Tp mcm susah je sbb wt keje akaun..berminat sgt nk part time job from home.. for a long period of time..boleh afni tolong? Senaraikan agenci yg boleh dipercayai n afni sendiri dah cube.. tq!!! Boleh emel detail kt nadisa.saidin@yahoo.com

missrlina berkata... Reply To This Comment

As salam Afni,
Saya dpt msg dr myoa part time account, sy nak cuba coz ada experience & paper accounting...tp bole percaya ke or afni ada cuba.afni bole email ke missrlina@gmail.com.
Terima Kasih.

Amirul Asyraf Asnawi berkata... Reply To This Comment

assalam cik afni boleh tlg ajar saya buat akaun pay pal x?
ni emel sy amirulasyraf1990@yahoo.com terima kasih

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

@Tanpa Nama

Matrage Venture,saya dh join.jgn bayar apa2 pun..just info mcm mna nk wt survey sdgkn benda tu kita boleh cari link..boleh cari sndiri..pesanan saya if kena bayar apa2 jgn buat apa2 byaran..sbb dh ada experience.

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

assalamualaikum cik afni boleh tlg ajar saya buat akaun pay pal?
ni emel sy fiq93_blackwhite@yahoo.com TQ.

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

@Tanpa Nama
salam afni,boleh x email pd sy senarai kerja dari rumah tu & cara nak buat paypal..ni email sy eyramiera90@gmail.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

boleh send cara nak buat paypal free kt email ni.. na21dia.green@gmail.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

salam..boleh email saya cara daftar paypal free ke email saya norholida@gmail.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

salam kak afni boleh tlg ajar saya buat akaun pay pal?
ni emel sy naqiu194@gmail.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

salam...kak,tolong emailkan cara nk buat paypal account. azwarawanghamat@gmail.com

amey ammelia berkata... Reply To This Comment

Salam cik @Afni . boleh terangkan lebih lanjut pasal kerja online tanpa bayar ni?
email saya : amey.ammelia@gmail.com
terima kasih sangat2

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

@Tanpa Nama

hanis rashidah berkata... Reply To This Comment

cne nk ade akaun paypal?

nurul afna berkata... Reply To This Comment

Salam Afni..saya nak bekerja dari rumah..paypal tu buat mcm mana?boleh ajarkan ke?

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Bagi yang bertanya mengenai MATRAGE VENTURE CAREER, pembayaran yang dikenakan hanyalah untuk e-book bagaimana untuk membuat duit sebagai data entry key. dia ada bagi beberapa link company yang boleh buat survey. dan bagaimana membuka akaun paypal.

Well, kalau anda berminat untuk mengetahui step by step, i this its worth. Kalau anda tidak berminat dan boleh cari sendiri semua itu, tak berbaloi pun bayar.

Saya dah bayar, tapi sy tak pasti lg dengan bayaran RM10 yang saya buat ni berbaloi aau tak.

Jika saya follow semua step yang diberitahu dan mendapat hasil yang lumayan berbanding RM10 yang saya bayar ini, i can say its worth.

Terima Kasih

blue mirror berkata... Reply To This Comment

cij afni, boleh email saya detail pasal data entry di skyjuice93@yahoo.com please.saya perlukan duit untuk belajar.

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

cik afni, pm details at norfabilah@gmail.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Salam, boleh trgkn dgn lbh detail x? nk sgt bt keje dr umah utk tmbh pendptan utk family, email sy : siti.mall@ymail.com

Siti Amrah Binti Mohd Yassin berkata... Reply To This Comment

pm m86starz@yahoo.com

George Hammers berkata... Reply To This Comment

Adakah anda memerlukan pinjaman ??
Adakah anda sedang mencari bantuan kewangan, Adakah anda
sangat-sangat memerlukan bantuan kewangan? Hammers Kewangan Charter di sini untuk memberikan
anda jumlah pinjaman yang anda minta dengan syarat anda akan dapat membayar balik pinjaman.
Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, untuk memohon e-mel kami di
am_credit@outlook.com
Anda boleh hubungi kami untuk apa-apa jenis pinjaman seperti sekolah
pinjaman, pinjaman kereta, pinjaman rumah, pinjaman perniagaan, kesihatan / pinjaman perubatan, dan lain-lain
untuk lebih banyak
butir-butir atau untuk memohon, e-mel kami di am_credit@outlook.com

George Hammers berkata... Reply To This Comment

Adakah anda memerlukan pinjaman ??
Adakah anda sedang mencari bantuan kewangan, Adakah anda
sangat-sangat memerlukan bantuan kewangan? Hammers Kewangan Charter di sini untuk memberikan
anda jumlah pinjaman yang anda minta dengan syarat anda akan dapat membayar balik pinjaman.
Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, untuk memohon e-mel kami di
am_credit@outlook.com
Anda boleh hubungi kami untuk apa-apa jenis pinjaman seperti sekolah
pinjaman, pinjaman kereta, pinjaman rumah, pinjaman perniagaan, kesihatan / pinjaman perubatan, dan lain-lain
untuk lebih banyak
butir-butir atau untuk memohon, e-mel kami di am_credit@outlook.com

__________________________________________________________________________________

George Hammers berkata... Reply To This Comment

Adakah anda memerlukan pinjaman ??
Adakah anda sedang mencari bantuan kewangan, Adakah anda
sangat-sangat memerlukan bantuan kewangan? Hammers Kewangan Charter di sini untuk memberikan
anda jumlah pinjaman yang anda minta dengan syarat anda akan dapat membayar balik pinjaman.
Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, untuk memohon e-mel kami di
am_credit@outlook.com
Anda boleh hubungi kami untuk apa-apa jenis pinjaman seperti sekolah
pinjaman, pinjaman kereta, pinjaman rumah, pinjaman perniagaan, kesihatan / pinjaman perubatan, dan lain-lain
untuk lebih banyak
butir-butir atau untuk memohon, e-mel kami di am_credit@outlook.com

George Hammers berkata... Reply To This Comment

Adakah anda memerlukan pinjaman ??
Adakah anda sedang mencari bantuan kewangan, Adakah anda
sangat-sangat memerlukan bantuan kewangan? Hammers Kewangan Charter di sini untuk memberikan
anda jumlah pinjaman yang anda minta dengan syarat anda akan dapat membayar balik pinjaman.
Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, untuk memohon e-mel kami di
am_credit@outlook.com
Anda boleh hubungi kami untuk apa-apa jenis pinjaman seperti sekolah
pinjaman, pinjaman kereta, pinjaman rumah, pinjaman perniagaan, kesihatan / pinjaman perubatan, dan lain-lain
untuk lebih banyak
butir-butir atau untuk memohon, e-mel kami di am_credit@outlook.com

George Hammers berkata... Reply To This Comment

Adakah anda memerlukan pinjaman ??
Adakah anda sedang mencari bantuan kewangan, Adakah anda
sangat-sangat memerlukan bantuan kewangan? Hammers Kewangan Charter di sini untuk memberikan
anda jumlah pinjaman yang anda minta dengan syarat anda akan dapat membayar balik pinjaman.
Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, untuk memohon e-mel kami di
am_credit@outlook.com
Anda boleh hubungi kami untuk apa-apa jenis pinjaman seperti sekolah
pinjaman, pinjaman kereta, pinjaman rumah, pinjaman perniagaan, kesihatan / pinjaman perubatan, dan lain-lain
untuk lebih banyak
butir-butir atau untuk memohon, e-mel kami di am_credit@outlook.com

blue mirror berkata... Reply To This Comment

siapa nk buat duit online tanpa modal dr website yang dipercayai?
saya bukan ckp bohong tau nie betul2 punya.saya pun baru lagi dan masih belajar dr otai2.

boleh register sini http://www.clixsense.com/?7967026 .

income korang dalam usd tau,,bukan rm.Kerja korang pun mudah je just klik iklan dorg bagi and masyukk.

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

teringin nak join tapi kurang faham cara nye.. buat paypal .. saya baru nak belajar cari duit sendiri..email:nurieka921@gmail.com

sate amnani berkata... Reply To This Comment

Salam afni..sy nk mntk tnjuk ajar cara buat paypal boleh?ni emel sy amnaniin9@gmail.com..dan sy nk mntk tnjuk ajaq juga cara2 bkerja dr rumah dr afni sbb skg sy google mmg jmpe mcm2..uhukk..fenin2

Siti Zolkafli berkata... Reply To This Comment

Salam Afni, boleh tak tlg terangkan lebih lanjut registration paypal tu. Ni email saya ctnnz@rocketmail.com. Terima kasih.

George Hammers berkata... Reply To This Comment

Adakah anda sedang mencari bantuan kewangan, Adakah anda sangat memerlukan bantuan kewangan?
Lihatlah Tiada lebih jauh kerana syarikat Gochel Kewangan di sini untuk memberikan anda jumlah pinjaman yang anda minta dengan syarat anda akan dapat membayar balik pinjaman.
Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 4% tanpa pemeriksaan kredit dan jaminan 100%.
Anda boleh hubungi kami untuk apa-apa jenis pinjaman termasuk pinjaman kereta, pinjaman perniagaan, Pinjaman Rumah, Pinjaman Startup, dan lain-lain melalui e-mel AM_CREDIT@OUTLOOK.COM
Untuk maklumat lanjut atau untuk memohon e-mel kami dengan butir-butir di bawah.

Umur:
Nama penuh:
Jumlah Diperlukan:
Tempoh Pinjaman (masa bayar balik):
negara:
bandar:
Alamat Tetap:
seks:
Nombor telefon:
Pendapatan bulanan:
pekerjaan:
Keluarga terdekat:
Alamat rumah:
Alamat pejabat:
Nombor telefon:
Adakah anda memahami bahasa Inggeris:
pekerjaan:

Setelah maklumat ini diterima oleh syarikat saya, prosedur pinjaman akan bermula pantas menghubungi kami melalui e-mel AM_CREDIT@OUTLOOK.COM

George Hammers berkata... Reply To This Comment

Adakah anda sedang mencari bantuan kewangan, Adakah anda sangat memerlukan bantuan kewangan?
Lihatlah Tiada lebih jauh kerana syarikat Gochel Kewangan di sini untuk memberikan anda jumlah pinjaman yang anda minta dengan syarat anda akan dapat membayar balik pinjaman.
Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 4% tanpa pemeriksaan kredit dan jaminan 100%.
Anda boleh hubungi kami untuk apa-apa jenis pinjaman termasuk pinjaman kereta, pinjaman perniagaan, Pinjaman Rumah, Pinjaman Startup, dan lain-lain melalui e-mel AM_CREDIT@OUTLOOK.COM
Untuk maklumat lanjut atau untuk memohon e-mel kami dengan butir-butir di bawah.

Umur:
Nama penuh:
Jumlah Diperlukan:
Tempoh Pinjaman (masa bayar balik):
negara:
bandar:
Alamat Tetap:
seks:
Nombor telefon:
Pendapatan bulanan:
pekerjaan:
Keluarga terdekat:
Alamat rumah:
Alamat pejabat:
Nombor telefon:
Adakah anda memahami bahasa Inggeris:
pekerjaan:

Setelah maklumat ini diterima oleh syarikat saya, prosedur pinjaman akan bermula pantas menghubungi kami melalui e-mel AM_CREDIT@OUTLOOK.COM

shahirul shaffiq berkata... Reply To This Comment

salam afni. can u help me on this. i want to know the details. anythng, u can email me at shahirul.s@gmail.com please advise me. thank u. :)

Unknown berkata... Reply To This Comment

Mintak tolong ajarkan saya
0183700076

Unknown berkata... Reply To This Comment

Mintak tolong ajarkan saya
0183700076

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Ada yang bertanya pasal MATRAGE VENTURE CAREER...

Saya salah seorang yang dah daftar dengan company nie..alhamdulillah sbgai seorang yang amature dalam mencari kerja2 part time untuk dibuat nie, bagi saya berbaloi sangat sbb dapat A-Z punya info untuk dapat duit..

Mulanya, saya teragak jugak nak keluarkan RM10 tu, tapi bila mengenangkan time tu memang nak sangat pakai duit try je la..

yang penting, kne ikut betul2 apa yang dibgtau macam perlu ada akaun paypal and etc untuk memudahkan kita dapat withdraw duit..tak banyak pon ade la RM400++ dpt..itu pon saya buat main2 je..

Rasa kalau buat sungguh2 mungkin boleh banyak lagi dapat, cuma kita kne pandai pilih job mana yang nak kne amik.

Hope lps nie dapat job2 yang dibayar tinggi lagi..suke sangat2 sbb USD skarang tinggi berbanding RM kite :-)

Eiqa Zalikha berkata... Reply To This Comment

Tanpa Nama ble ajar saya x? mcm mn nask daftar freelancer ne

LOLOLOEPICNESS berkata... Reply To This Comment

boleh tolong guide saya freelancer tak miss, email : baskin_vanilla@yahoo.com
thank you!

Rabiatul Adawiyah berkata... Reply To This Comment

boleh siapa2 terangkan pada saya tentang MATRAGE VENTURE CAREER...pm rabiatuladawiyah2105@yahoo.com

GreenyLadyBug berkata... Reply To This Comment

salam cik afni. boleh emelkan cara buat paypal pd sy? jazz_mien@yahoo.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

boleh bagi tau camner nak wat paypal rhb?
saya berminat nak mintak guide wat survey ke minifreelance ker..please... rahmanaini@hotmail.com

admin berkata... Reply To This Comment

Terima kasih atas perkongsian saudari..lawati blog www.workfromhomebylisa.blogspot.my untuk menambah Pendapatan ...buat kerja hanya dari rumah.

putri berkata... Reply To This Comment

Terima kasih atas perkongsian saudari..lawati blog www.workfromhomebylisa.blogspot.my untuk menambah Pendapatan ...buat kerja hanya dari rumah.

Noorfarahain Tumin berkata... Reply To This Comment

hi.... terima kasih sebab kongsikan bnda ni... saya sangat hargai... tapikan sy perlukan sedikit bantuan tentang mcm mana nak buat akaun paypal tu...?


ni email saya.. - noorfarahaintumin@gmail.com

Cafiq Yes berkata... Reply To This Comment

mohon tunjuk ajar.
boleh email saya
capik_12@yahoo.com

putri berkata... Reply To This Comment

Jom join WowApp...chatting sambil dapat duit..
Boleh ajak seramai mungkin kenalan anda.
https://www.wowapp.com/w/aleesyaputri/Aleesya-Putri

sabry saad berkata... Reply To This Comment

Kepada sifu kerja dari rumah..saya nak minta tolong bantu saya untuk buat kerja ni sebab saya dah x da kerja dan duit pun dah habis..saya perlu membesarkan 5 org anak yg masih bersekolah..saya rayu bantuan utk mengajar saya bukan utk meminta duit..bantulah saya

Qiss Tynna berkata... Reply To This Comment

Saya pernah cuba..tiga bulan..asyik bagi bid tetapi tak pernah berjaya. Nape ye. Saya juga penah duduk 3 jenis exam English utk dpt peluang bid.

Qiss Tynna berkata... Reply To This Comment

Saya pernah cuba..tiga bulan..asyik bagi bid tetapi tak pernah berjaya. Nape ye. Saya juga penah duduk 3 jenis exam English utk dpt peluang bid.

Unknown berkata... Reply To This Comment

sesiapa yang ada pengalaman buat kerja di matrage venture career boleh emel saya? safi_cancer@yahoo.com

tq in advance :-)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Afni boleh tolong tunjuk ajar akak. email itaizz@yahoo.com tq

FIQQ Black berkata... Reply To This Comment

Salam Afni, boleh tak tlg terangkan lebih lanjut Ni email saya fiqqblack@gmail.com. Terima kasih.

Syafie Mansyur berkata... Reply To This Comment

aslm Afni, boleh x bg saya list trusted link..
syafie1994.mansyur@gmail.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Afni, bleh x email dkt sy nk create akaun paypal cmne??and list utk long term n short term utk wt bende nie...nie email sy
hanif_azrul@yahoo.com

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

salam afni valid lg ke alamat job tu uhukkk3

Unknown berkata... Reply To This Comment

sesiapa yang tau cara bekerja dan cara buat paypal free bole x mntak ajar sye email arifsempoi@gmail.com

jamerianna 94 berkata... Reply To This Comment

salam
ajarkan cara buat paypal free
email sy sitifatimah7917@gmail.com

jamerianna 94 berkata... Reply To This Comment

salam
ajarkan cara buat paypal free
email sy sitifatimah7917@gmail.com

Unknown berkata... Reply To This Comment

Salam..ajarkan saya pasal kerja untuk data entry ni dan cara buat paypal free
emel saya nurliyana_teddy@yahoo.com
thanks ya :D

ainiey akira berkata... Reply To This Comment

mcm mana nk buat apypal tu? free ke? boleh share info kat emel sy ainiey_akira93@gmail.com. terima kasih.

Mr Bobby Mark berkata... Reply To This Comment

adakah anda memerlukan pinjaman untuk kembali kepada kaki anda atau untuk memulakan perniagaan yang baik anda sendiri jika ya maka hubungi kami sekarang melalui e-mel di bawah:

bobbymarkloanhome@gmail.com

tawaran pinjaman segera untuk keperluan

paul harry berkata... Reply To This Comment

Hello semua,
Nama saya Mrs.Irene Pertanyaan. Saya tinggal di Filipina dan saya adalah seorang wanita gembira hari ini? dan saya memberitahu diri saya bahawa mana-mana pemberi pinjaman yang menyelamatkan keluarga saya dari keadaan miskin kami, saya akan merujuk mana-mana orang yang sedang mencari pinjaman kepadanya, dia memberikan saya kebahagiaan kepada saya dan keluarga saya, saya adalah memerlukan pinjaman sebanyak $ 150,000.00 untuk memulakan hidup saya seluruh sebagai i adalah seorang ibu tunggal dengan 2 anak-anak saya bertemu ini jujur dan ALLAH takut pemberi pinjaman pinjaman lelaki yang membantu saya dengan pinjaman sebanyak $ 150,000.00 Amerika Syarikat. Dollar, dia adalah seorang lelaki yang takut akan Allah, jika anda memerlukan pinjaman dan anda akan membayar balik pinjaman sila hubungi dia beritahu dia yang Mrs.Irene Query, yang merujuk anda kepadanya. hubungi Mr Mark Harry, melalui e-mel: (farrukhloan@yahoo.com.sg) Terima kasih.

FRED LARRY LOAN COMPANY berkata... Reply To This Comment

APAKAH ANDA MEMBUTUHKAN KREDIT ??

Halo,

Nama saya Mr Fred. Saya seorang pemberi pinjaman swasta yang memberikan pinjaman kepada perorangan dan perusahaan. Apakah Anda pernah ditolak oleh banyak bank? Apakah Anda perlu pembiayaan untuk membangun bisnis Anda? Apakah Anda perlu pembiayaan untuk ekspansi bisnis Anda? Atau apakah Anda membutuhkan pinjaman pribadi? berkisar pinjaman saya. dari pribadi untuk pinjaman bisnis. Tingkat bunga saya sangat terjangkau. 3%, dan paling 50.000,00 € maksimal € 500,000,000,000.00 €, proses kredit kami sangat cepat juga. Saya sangat bersedia untuk membuat semua masalah keuangan Anda sesuatu dari masa lalu. Jika Anda benar-benar siap untuk mendapatkan masalah keuangan Anda terpecahkan, Kemudian cari tidak ada
lebih lanjut dan mengajukan pinjaman hari ini Email melalui: (fredlarryloanfirm@gmail.com). Saya berharap dalam melakukan bisnis dengan Anda.

Mr Fred larry
CEO.

FRED LARRY LOAN COMPANY berkata... Reply To This Comment

APAKAH ANDA MEMBUTUHKAN KREDIT ??

Halo,

Nama saya Mr Fred. Saya seorang pemberi pinjaman swasta yang memberikan pinjaman kepada perorangan dan perusahaan. Apakah Anda pernah ditolak oleh banyak bank? Apakah Anda perlu pembiayaan untuk membangun bisnis Anda? Apakah Anda perlu pembiayaan untuk ekspansi bisnis Anda? Atau apakah Anda membutuhkan pinjaman pribadi? berkisar pinjaman saya. dari pribadi untuk pinjaman bisnis. Tingkat bunga saya sangat terjangkau. 3%, dan paling 50.000,00 € maksimal € 500,000,000,000.00 €, proses kredit kami sangat cepat juga. Saya sangat bersedia untuk membuat semua masalah keuangan Anda sesuatu dari masa lalu. Jika Anda benar-benar siap untuk mendapatkan masalah keuangan Anda terpecahkan, Kemudian cari tidak ada
lebih lanjut dan mengajukan pinjaman hari ini Email melalui: (fredlarryloanfirm@gmail.com). Saya berharap dalam melakukan bisnis dengan Anda.

Mr Fred larry
CEO.

Jerome Osas berkata... Reply To This Comment

Hello adakah anda berminat untuk mendapatkan yang cepat, boleh dipercayai dan
pinjaman tidak bercagar dengan kadar faedah sebanyak 3% jika ya hubungi kami
hari ini melalui e-mel towerfinance@hotmail.com.we mengalu-alukan
mendengar daripada anda dengan maklumat berikut
Nama:
negara:
pekerjaan:
Tujuan pinjaman
jangka masa:
Sila berikan maklumat yang berikut.
Anggaplah Best

Dewi Aja berkata... Reply To This Comment

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Ada sesiapa pernah hantar resume ke Matrage Venture Career? Boleh share pengalaman? :)

Tanpa Nama berkata... Reply To This Comment

Ada sesiapa pernah hantar resume ke Matrage Venture Career? Boleh share pengalaman? :)

Isabel Johnson berkata... Reply To This Comment

Hello,
ibu isabel johnson, para peminjam yang memberi pinjaman peribadi dan pinjaman kepada individu, swasta dan syarikat awam untuk peluang masa hidup. jika anda memerlukan pinjaman segera untuk membayar hutang anda atau anda memerlukan pinjaman untuk membina atau membeli rumah? Adakah anda pernah ditolak oleh bank-bank dan institusi kewangan lain? jika anda memerlukan pinjaman penyatuan atau gadai janji? cuma perlu kerana kita berada di sini untuk semua masalah kewangan anda pada masa lalu. kita meminjamkan $ 10,000.00
usd kepada $ 50,000,000.00 dengan kadar faedah rendah sebanyak 2% kita memberi pinjaman kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit yang buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil-bil, untuk melabur dalam perniagaan pada kadar 2%. Saya mahu menggunakan medium ini untuk memberitahu anda bahawa kami adalah sebuah syarikat pinjaman peribadi, boleh dipercayai dan memberi manfaat dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. hubungi kami hari ini melalui e-mel: isabelloancompany@gmail.com

butiran pemohon

Nama penuh:
alamat:
negara:
bandar:
Seks:
Umur:
kerja:
Jumlah yang diperlukan:
Tujuan pinjaman:
tempoh pinjaman:
Pendapatan bulanan:
telefon:

Hubungi kami melalui e-mel:
isabelloancompany@gmail.com
isabel johnson.

Daniel John berkata... Reply To This Comment

Adakah anda sedang mencari pinjaman perniagaan? pinjaman peribadi, pinjaman rumah, pinjaman kereta, pinjaman pelajar, pinjaman penyatuan hutang, pinjaman tanpa cagaran, modal teroka, dan lain-lain .. Atau adakah anda telah ditolak pinjaman oleh bank atau institusi kewangan untuk apa-apa sebab. Kami adalah pemberi pinjaman swasta, pinjaman kepada perniagaan dan individu dalam kadar faedah yang rendah dan berpatutan kadar faedah 2%. jika Berminat? Hubungi kami hari ini di (eleazardiaz536@gmail.com) dan mendapat pinjaman anda hari ini
Regards,
Eleazar Diaz pasukan pelaburan

Wagner Clerk berkata... Reply To This Comment

Hello semua,

Saya seorang pemberi pinjaman swasta, i menawarkan pinjaman pada kadar 2% ini adalah syarikat yang sah dengan penghormatan dan perbezaan kami bersedia untuk membantu anda dalam apa-apa masalah kewangan yang anda kami menawarkan semua jenis pinjaman jadi jika anda berminat dalam tawaran pinjaman ini sila hubungi kami di e-mel kami: (anggadiman1@gmail.com)

Juga menyediakan butiran berikut supaya kita boleh meneruskan dengan pinjaman serta-merta.

Nama:
Jumlah yang diperlukan:
jangka masa:
negara:
Tujuan pinjaman:
Pendapatan bulanan:
Nombor telefon:

Hubungi kami dengan butiran di atas pada e-mel kami: anggadiman1@gmail.com

Salam kepada anda semua...

irawati dian berkata... Reply To This Comment

Nama saya Dian Irawati dari bandar usaha, indonesia. i mahu menggunakan media ini untuk memberi amaran kepada semua rakan-rakan saya dalam indonesia.Who akan di sekeliling untuk pinjaman, anda hanya perlu berhati-hati. satu-satunya tempat dan syarikat yang boleh menawarkan pinjaman adalah kewangan global syarikat pinjaman terhad. Saya mendapat pinjaman-Ku terhadap mereka melalui Puan Emiliana wilson, pemberi pinjaman global, seorang ibu yang memiliki hati dan pemahaman yang baik. dia adalah satu-satunya pemberi pinjaman sah di internet. Lain-lain adalah semua pendusta, saya menghabiskan hampir Rp10,000,000 di tangan pemberi pinjaman palsu. Tetapi Puan Emiliana memberikan saya mimpi saya kembali dengan jumlah pinjaman sebanyak Rp620,000,000.

i dihubungi Mrs.Emiliana beberapa bulan yang lalu selepas pengalaman buruk saya dengan pemberi pinjaman palsu di phillippine, i hampir meninggal dunia ketika saya kehilangan jumlah wang yang besar untuk pemberi pinjaman palsu tanpa mendapat pinjaman daripada dia, perniagaan saya mendapat scrumbled dan dalam proses itu saya terpaksa penjualan beberapa aset saya.

supaya pada hari yang setia ini saya hanya akan melalui blog pinjaman dan saya mendapati satu iklan pinjaman mengenai Puan Emiliana yang telah menjadi bantuan yang baik kepada pelanggan lain, walaupun i thaught ia adalah satu penipuan, tetapi saya sumorned keberanian dan dihubungi Puan Emiliana dan memohon jumlah pinjaman 620MILLION rupiah dan selepas banyak pertimbangan dalam borang permohonan pinjaman saya diserahkan kepada Puan Emiliana, permintaan pinjaman saya telah diluluskan dan saya telah diminta oleh Puan Emiliana untuk mendapatkan sijil perjanjian pinjaman sebagai cagaran dan bukti keterangan yang i lakukan dan dalam kira-kira 2 jam, saya menerima amaran dari bank saya bahawa akaun bank saya telah dikreditkan dengan 620million rupiah, pada mulanya ia adalah seperti mimpi ketika saya mendapat berjaga-jaga, jadi saya terpaksa pergi ke bank saya untuk mengesahkan dan wang adalah dengan akaun saya.

Jadi saya ingin menggunakan media ini untuk mengingatkan semua rakyat Indonesia bahawa Puan Emiliana adalah syarikat pinjaman yang tulen dan ibu yang baik kerana saya adalah seorang kesaksian hidup Puan Emiliana loan.so i nasihat semua warga Indonesia yang memerlukan pinjaman untuk mendaftar dengan Puan Emiliana melalui email: emilianawilson111@gmail.com

sekali lagi nama saya Dian Irawati dari bandar usaha, di Indonesia, anda boleh juga menghubungi saya melalui e-mel: irawatidianna@gmail.com lebih infromation.

MR LARRY ELLISON berkata... Reply To This Comment

Adakah anda memerlukan apa-apa jenis pinjaman?
Adakah anda memerlukan pinjaman peribadi?
Perlu Pinjaman Perniagaan?
Adakah anda ingin untuk membayar bil anda?
Anda mahu menjadi kewangan yang stabil?

E-mel: larryellisonfinance@gmail.com

Mengisi borang permohonan. 1) Nama Penuh: 2) Negara: 3) Status: 4) Alamat: 5) Seks: 6) Pekerjaan: 7) Jumlah Diperlukan: 8) Tempoh pinjaman: 9) Tujuan pinjaman: 10)
Telefon: 11) Pendapatan Bulanan:

E-mel: larryellisonfinance@gmail.com

«Lebih lama ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 205   Terbaru› Baru»

Catat Ulasan

Komen apa sahaja, suka hati korang la :P

Blog Yang Mantop